Cu siguranta ca ai auzit deja ca in mod oficial, culoarea anului 2017 este verdele Greenery. Cum se adopta insa atunci cand vine vorba despre pantofi? Iata un mic ghid despre cea mai green culoare a anului.

Dupa un an 2015 plasat sub semnul nuantei de Marsala, un bordo foarte intens, apoi sub semnul rozului Quartz si Serenity Blue in 2016, iata ca a venit si momentul verdelui sa fie in prim plan.

Mai puternic decat verdele maslina si mai putin agresiv decat verdele fluo, verdele Greenery este culoarea vedeta a anului 2017 care arata cel mai bine pe cele mai frumoase modele de pantofi in voga.

Cum se adopta acest tip de verde atunci cand vine vorba despre pantofi? Cel mai bine ar fi ca verdele Greenery sa se adopte cu moderatie. Cum nuanta este deja destul de vie, nu mai are rost sa te complici cu unele croieli mai complicate, detalii sau accesorii prea incarcate. Poarta pantofii in nuante de verde Greenery la piese vestimentare uni, sobre cu cele mai simple croieli si nu ai cum sa dai gres.

Baschetii josi de tip Converse sau Gazelle de la Adidas merg de minune cu verdele viu. In total look sau in mici tuse sunt perfecti pentru a pune in valoare un look casual sau unul sporty. Sandalele cu platforma, balerinii sau mocasinii arata minunat si ele in nuantele de verde Greenery. Sa nu uitam nici de pantofi tip derby care vor veni cu cel mai frumos look androgin.

In ceea ce priveste pantofii eleganti, pantofii tip escarpen arata cel mai bine in aceasta nuanta. Mati sau lacuiti vor pune cel mai bine in valoare o rochie simpla in nuante de negru sau de alb. Dar poti purta pantofii eleganti in nuante de verde Greenery si la o camasa alba si la o pereche de blugi boyfriend.