Unghii Mari Și Perfecte La Tine Acasă

Fie sezon rece, fie cald, manichiura trebuie să ne reprezinte, este cartea noastră de vizită. O manichiură îngrijită poate spune despre tine că ești o astfel de persoană, ce pune accent pe propria persoană și are încredere în ea.

Fie că alegem să purtăm unghiile mari sau le modelăm în formă medie, noi toate ne dorim acea manichiură cu un aspect răvășitor. Iată câteva sfaturi pentru a avea unghii perfecte la tine acasă:

 • Hidratarea, Aliatul Din Umbră

  Dacă vrem să arătăm bine la exterior trebuie să începem de la interior. Nu degeaba se spune că frumusețea vine din interior. Un organism sănătos se va vedea și în calitatea unghiilor noastre.

  Hidratarea acestora este un factor important dacă vrem să reziste în timp și să crească sănătoase. La exterior uleiurile fac minuni, aplicate pe suprafața unghiei acestea o hidratează oferindu-i un plus de strălucire.

  Uleiurile de cocos, măsline sau argan sunt ideale pentru o manichiură de revistă. De asemenea trebuie să consumăm alimente bogate în vitamina A precum morcovii, merele sau piersicile care nu numai că sunt delicioase ci și ne oferă unghiile mult visate.

 • Masajul Îmbunătățește Creșterea Unghiilor

  Poate părea puțin ciudat însă masajul unghiilor ajută la creșterea acestora prin stimularea circulației sangvine la nivelul acestora.

  De asemenea activitățile ce îți solicită unghiile pot ajuta la creșterea lor. Nu vă gândiți la acelea foarte solicitante cere le pot distruge precum spălatul vaselor ci la acelea care necesită chiar unghia precum pictatul sau scrisul.

 • Protejează-le Constant

  Temperatura foarte scăzută sau expunerea la apă rece vă poate distruge sănătatea unghiei. Atunci când îți îndeplinești treburile casnice încearcă să îți faci un obicei din a purta mănuși.

  La început va fi puțin mai greu însă în scurt timp vor deveni indispensabile datorită faptului că mâinile vor rămâne constant hidratate și protejate.

  Odată sau de mai multe ori pe zi aplică o cremă de protecție ce acționează și la nivelul unghiei, trebuie să ai tot timpul o astfel de cremă în poșetă.

  Aplică o bază de protecție a unghiilor chiar și atunci când nu vrei să îți aplici o ojă colorată. Pentru ca unghia să crească sănătoasă, baza sau tratamentul întăritor este un aliat de nădejde.

Aplică aceste sfaturi iar unghiile nu vor înceta să crească sănătoase și frumoase. Depinde doar de voi ce formă și mărime alegeți pentru a finisa o carte de vizită spectaculoasă.

Leave a Reply