Top 5 noi superalimente must have

Cei care isi doresc ca in 2017 sa aiba cea mai sanatoasa si cea mai echilibrata alimentatie, vor gasi cu siguranta in noile superalimente un aliat de pret. In anul 2016 cele mai populare au fost cu siguranta spirulina si curcuma, dar si multe altele. In anul 2017 insa, putem vorbi despre noi recruti care trebuie neaparat sa se regaseasca pe lista ta de cumparaturi.

Fructul – minune, maqui. Fructul maqui este un fruct minunat care seamana cu afinele sau cu coacazele. Dar in 2017 maqui este noua sursa de antioxidanti de devorat. La fel ca si in cazul celorlalte fructe mici in nuante de violet, maqui este o sursa ideala de nutrienti, de antioxidanti, cu proprietati antivirale, fiind ideal si pentru sanatatea cardiovasculara.

Semintele de pepene rosu. In 2017 uita de semintele de dovleac. Vor fi inlocuite cu succes de cele de pepene rosu. atunci cand vrei sa rontai ceva delicios si sanatos, consuma semintele de pepene rosu usor pajite si sarate. Sunt cea mai buna idee pentru o digestie in top. Si la fel ca in cazul altor superalimente contin o doza foarte importanta de antioxidanti ideali pentru sistemul imunitar.

Ciupercile chaga. Siberienii le numesc darurile zeilor sau ciupercile imortalitatii. Japonezii spun despre ele ca sunt diamantele padurii si chinezii le numesc regii plantelor. Adica o multime de atribute minunate care spun foarte multe despre eficienta lor. De obicei, pudra obtinuta din aceste ciuperci se consuma alaturi de ceai pentru a putea profita din plin de toate beneficiile ei minunate. Ciupercile sunt cele mai bune pentru flora intestinala, pentru longevitate si pentru o mai buna rezistenta in fata microbilor.

Uleiul de alge. Extras prin presiune la rece, uleiul de alge este noul ulei healthy al anului 2017. Are aceleasi oligoelemente ca si pestele, este bogat in omega 3 si lipide deci este un veritabil must have pentru 2017 fie ca esti vegetarian sau nu.

Uleiul de nuci. Nuci de caju, de arahide. Nucile sunt cele mai bune consumate sub forma de ulei. Un elixir miraculos bogat in vitamine si minerale de folosit in toate preparatele.

Leave a Reply