Top 5 calități pe care le caută bărbații la femei

Fiecare barbat vede femeile in stilul propriu, iar acesta este un lucru normal pana la urma. Daca lasam aspectul fizic la o parte, care si acesta conteaza intr-o proportie ridicata, poate prea mult, ajungem inevitabil la caracterul pe care doamnele din zilele noastre il au. Cu toate ca fiecare femeie este diferita, noi, barbatii, intotdeauna cautam anumite calitati de la sexul frumos, iar printre acestea putem enumera:

 1. Independenta
  Este foarte importanta aceasta calitate, de-a lungul timpului rolul femeii in societate s-a schimbat, a trecut de la doar a fi casnica si a avea grija de cei mici, pana a fi egala barbatului, cum este in zilele noastre. O astfel de calitate ii ofera si o altfel de atitudine femeii, care se reflecta in deciziile pe care aceasta le are.
 2. Increderea in sine
  Increderea in sine este o calitate pe care orice femeie ar trebui sa o aiba, nu de altceva, dar increderea in sine te face si mai sexy! O femeie increzatoare emana un altfel de aer si este o adevarata placere sa ai de-a face cu ele.
 3. Indrazneala
  O femeie care face dovada de indrazneala mereu va fi vazuta bine de catre barbati. Aceasta calitate vine automat si cu spontaneitatea, dar si cu placerea de a face mereu lucruri noi, nu neaparat sa urmezi anumite tipare prea bine stabilite. Femeile indraznete sunt lipsite de inhibitii, dar si deschise. Astfel, femeia va capata mai multe incredere in sine, asa cum vorbeam mai sus.
 4. Puterea
  Femeia puternica nu va face niciodata foarte multe eforturi pentru a da pe spate un barbat sau sa iasa prea mult in evidenta, pentru ca nu are nevoie. Aceasta isi cunoaste foarte bine valoarea pe care o are si niciodata nu se va lasa mai prejos. Totodata, nu va astepta ca cineva sa ii schimbe viata, ci o va face de una singura.
 5. Nonsalanta
  Daca faci lucrurile fiind degajata si cu relaxare cu siguranta vei fi foarte atragatoare pentru barbatii din jur. Facand lucrurile cu nonsalanta automat indeplinesti calitatile enumerate mai sus si vei fi irezistibila pentru otice categorie de barbat.

Leave a Reply