Ține cont de aceste aspecte înainte să-ți cumperi o uniformă de lucru

Zilele trecute se plangea un prieten ca si-a cumparat o noua uniforma care a inceput sa se deterioreze deja dupa prima spalare. Mai mult de atat, nici macar nu se simtea comod in ea si mai rau il incurca la munca decat sa il ajute.

Problema a fost ca nu s-a documentat macar un pic inainte ci a ales orbeste primul magazin si primul tip de uniforma care i-au iesit in cale. Alegerea unei astfel de uniforme nu este chiar mare scofala, dar e bine totusi sa tii cont de niste lucruri ca sa fii sigur ca iti cumperi un lucru de calitate.

Fii atent la ce material alegi

Aceste echipamente horeca se fabrica pentru diferite tipuri de activitati in functie de nivelul de munca fizica si de temperatura la care se va lucra.

Daca lucrezi intr-un mediu in care este foarte cald, recomand cu incredere o uniforma din bumbac. Acest tip de material este mult mai racoros fata de oricare altul, de aceea se foloseste mai ales la camasi bucatari pentru a-i proteja de caldura degajata de cuptor si aragaz.

In cazul in care lucrezi in frig, deci ai nevoie de ceva calduros dar in acelasi timp lejer si care sa-ti permita sa te misti liber, atunci poliesterul este cea mai buna varianta.

Alege culoarea potrivita cu logo-ul firmei

Cu siguranta nu vrei sa iesi in evidenta in sens negativ la munca atunci cand te afisezi printre ceilalti colegi ai tai. De aceea e important sa aveti cu totii uniforme de acelasi fel.

Totodata, trebuie sa tii minte inca un lucru: culoarea uniformei trebuie sa se potriveasca cu logo-ul companiei la care lucrezi sau pe care o reprezinti in timp ce porti acea uniforma.

Purtarea logo-ului firmei pe haine este un mod de a promova firma respectiva si de a-ti asocia imaginea cu ea, deci cu siguranta nu vrei sa alegi combinatia gresita aici.

Fa tot posibilul sa-ti gasesti uniforma ideala pentru munca. Acesta este primul lucru de care vor tine cont clientii in momentul in care te vor vedea. De asemenea, daca te echipezi bine vei inspira incredere si seriozitate iar clientii vor reveni si a doua oara.

Leave a Reply