Serialele Preferate Revin Cu Sezoane Noi

La fiecare început de an așteptăm cu sufletul cât vârful unui ac să vedeam dacă serialele noastre preferate se continuă cu noi sezoane.

Aceste lucruri sunt stabilite din timp de către producători dar și așa s-a mai întâmplat ca un serial să se anuleze în mijlocul unui sezon în desfășurare. Iată ce seriale se continuă în 2016:

Fargo Revine Cu Un Nou Sezon

Serialul cu trei premii Emmy revine cu un nou sezon captivant. O reîntoarcere în 1979 plus o serie de noi personaje puternic conturate și autentice, sunt doar câteva dintre atuurile noului Fargo.

Sezonul cu numărul 2 promite a aduce o nouă poveste complicată și misterioasă. Dacă v-a plăcut primul sezon, îl veți adora pe cel de-al doilea.

Pretty Little Liars, La Al Șaselea Sezon

Micuțele mincinoase, serialul fenomen, a revenit cu un nou sezon. Aflat în desfășurare, sezonul 6 adaugă o mulțime de noi intrigi poveștii plus aceeași întrebare: Cine este A?

Glamour-ul, misterul și complexitatea cu care sunt construite personajele ne-a făcut să fim fanii acestuia.

Teen Wolf, Da, Se Poate Și Mai Complicat

Un alt serial cu și despre adolescenți cu puteri supranaturale poate fi vizualizat la început de an. Sezonul 5 promite să complice și mai mult lumea lui Scott și a prietenilor săi devotați.

Teen Wolf este un serial despre puterea prieteniei, despre lumea întunecată ce se ascunde la doi pași de lumea noastră, un serial pentru oricine.

Grey’s Anatomy

Anatomia lui Grey revine cu cel de-al 12 sezon. Poate părea ireal că un serial a rezistat timp de 12 sezoane printre preferate. Dacă sunteți fani ai serialelor ce urmăresc linia fină dintre viață și moarte dar și relațiile care se leagă între persoanele martore zilnic la drame, acest nou sezon vă va cucerii cu siguranță.

După Un Sfert De Secol

Poate cea mai surprinzătoare revenirea pe micile ecrane vine din partea serialului Twin Peaks, la aproape 25 de ani după încheierea ultimului sezon.

Dacă nu ați auzit de acesta, Twin Peanks urmărește povestea unui agent FBI venit în oraș pentru a investiga moartea în condiții misterioase a tinerei Laura Palmer.

La momentul apariției serialul a înregistrat o audiență imensă, însă după cel de-al doilea sezon în care moartea Laurei este elucidată serialul a fost întrerupt datorită scăderii ratingului. Rămâne de văzut dacă va reușii să ne cucerească această nouă mini-serie.

Leave a Reply