Relaxare profundă și o nouă senzualitate prin intermediul masajului Tantra

Despre Tantra ca știință și masajul Tantra
Termenul “tantra” provine din limba sanscrită și semnifică “conexiune” sau uniunea fizică și spirituală a unei persoane și armonizarea ei cu întregul univers. Practicile tantrice unifică aspectele contradictorii ale sinelui (masculin și feminin, spirit și fizic, întuneric și lumină etc) într-un întreg armonios.

Masajul Tantra, terapie energică și îngrijire devoțională, prin excelență, este capabilă să acționeze în mod benefic asupra echilibrului emoțional, pentru a influența pozitiv sănătatea fizică și psihică, pentru a stimula treptat energia personală și pentru a-ți trezi armonios potențialul senzual.

Masajul Tantra este recomandat atât pentru bărbați cât și pentru femei, dar și pentru cupluri. O sesiune de masaj Tantra la Tao Erotic Massage Bucharest oferă o relaxare profundă și o circulație însuflețită a energiei vitale.
Masajul Tantra se distinge prin utilizarea energiei sexuale în scopul accesării unei evoluții spirituale. Practica Tantrei s-a născut în Himalaya, în India, cu mai mult de 9000 de ani în urmă. Liderii religioși din acele vremuri au considerat actul sexual ca un ritual care duce la eliberarea interioară și la o stare superioară a conștiinței.

Astăzi, masajul Tantra bazat pe principiile Tantrei activează toate părțile corpului, consolidând acțiunea masajului clasic prin mișcările de masaj aplicate organelor genitale. Acest tip de masaj este soluția ideală pentru a realiza o relaxare perfectă a corpului și a minții, cu posibilitatea de a obține stări de orgasm.

Relaxare profundă și totală, cu ajutorul masajului Tantra
Un masaj ajută întotdeauna la diminuarea stresului, dar niciun masaj nu este precum masajul Tantra. Într-adevăr, masajul Tantra merge dincolo de relaxarea corpului, are ca scop obținerea unei stări de bine la toate nivelurile: fizic, sexual, emoțional și spiritual. La sfârșitul sesiunii de masaj Tantra, vei simți că ai fost complet revigorat.

Un control mai bun al respirației prin masajul Tantra
În timpul unei sesiuni de masaj Tantra, maseuzele profesioniste specializate în arta masajului Tantra te vor învăța diferite tehnici de respirație care și-au dovedit de-a lungul timpului beneficiile. În primul rând, aceste tehnici întăresc efectele masajului, dar te și învață cum să îți controlezi respirația și, în același timp, reacțiile naturale ale corpului. Acest lucru este ideal în cazurile de ejaculare prematură.

Echilibru emoțional cu ajutorul masajului Tantra
Dincolo de relaxarea fizică, masajul Tantra vizează bunăstarea emoțională și te ajută să depășești obstacolele care îți împiedică dezvoltarea personală. Fiecare sesiune de masaj Tantra este o lecție în care plăcerea pe care o obții îți dă încredere în tine, ducând la un echilibru personal mai bun în viața de zi cu zi.

Plăcere și o nouă senzualitate cu masajul Tantra
O sesiune de masaj Tantra erotic la Tao Massage de pe Calea Victoriei 85, aduce relaxare tuturor mușchilor, bunăstare profundă și o nouă vitalitate sexuală. Adesea, stimularea produsă prin masaj va duce la creșterea stării de excitație, deși acest obiectiv nu este principal.
Prin încredințarea corpului tău unei alte persoane, te vei cunoaște mai bine și vei trăi mai intens senzualitatea. Masajul te forțează să elimini temerile și blocajele energetice. Redescoperi fiecare parte a corpului tău sub mâinile experte ale maseuzei.

Leave a Reply