Realizează cel mai lung Live pe Facebook cu o cameră de supraveghere

Probabil ati vazut ca multa lume prefera sa faca live pe Facebook atunci cand sunt la volan si filmeaza pur si simplu traficul. Sau au o camera instalata pe coltul strazii si oricine poate vedea live, 24 din 24 de ore, ce se intampla pe respectiva strada. Probabil te-ai intrebat cum este posibil si poate vrei si tu sa faci ceva asemanator.

Persoanele care au ales sa faca aceste filmari folosesc de cele mai multe ori o camera de supraveghere cu tehnologie IP conectata la reteaua locala. Insa in unele cazuri se mai pot folosi si camere de actiune in genul GoPro, insa achizitia este foarte scumpa si de cele mai multe ori nu merita deloc.

O camera de supraveghere IP poate fi de interior sau de exterior, are mai multe forme si dimensiuni si poate filma de la rezolutie HD pana la 4K.

Aceste camere nu au nevoie de alte echipamente suplimentare pentru a putea functiona. Se alimenteaza la reteaua de curent electric iar mai apoi direct la reteaua locala de internet folosind un cablu sau conexiunea Wi-Fi. Pentru un semnal cat mai bun si o viteza cat mai mare este de preferat sa se foloseasca un cablu UTP. Vezi pe https://www.news.ro/comunicate/comunicat-de-presa-despre-cctv-si-secretul-camerelor-cu-tehnologie-starlight-17456340 care sunt toate echipamentele necesare unui sistem supraveghere complet si modul in care acesta se poate configura

Aceste camere IP pentru exterior sunt special gandite pentru a rezista fara probleme la apa, praf, inghet, zapada, praf si alte intemperii intalnite la mediul exterior.  Sunt protejate de standardul IP66 sau 67 si este aproape imposibil sa se strice.

Avantajul este ca poti sa iti monitorizezi oricand casa daca alegi sa pui camera pe un stalp la inaltime sau pur si simplu strada pe care locuiesti. Daca esti un om foarte grijuliu poti folosi camera la orice.

In plus, imaginile nu doar ca poti sa le transmiti live pe Facebook sau pe Youtube, ci poti sa le vezi pe telefonul mobil folosind o aplicatie speciala. Atunci nimeni nu o sa vada imaginile live ci doar tu.

Camere de supraveghere poti sa gasesti la magazinul SKUT.ro. Acesta iti ofera o gama larga de produse cu preturi imbatabile. Echipa profesionista iti pune la dispozitie posibilitatea de a testa produsul cumparat direct in showroom, iar daca ai nelamuriri primesti asistenta tehnica post vanzare. Ai dreptul la retur in 14 zile, garantie 24 de luni, iar daca nu te pricepi la instalare sau iti este frica de inaltimi, SKUT.ro iti pune la dispozitie o echipa de instalatori.

Leave a Reply