PutLocker revine din nou în mediul online

PutLocker este unul dintre site-urile mele preferate unde vizionez filme online gratis. Acest site a fost închis un timp însă a revenit recent în mediul online cu un nou domeniu și un nou aspect.

Însă mai întâi de toate să vă reamintesc ce a fost PutLocker în trecut.

Brand-ul PutLocker a fost înregistrat pentru prima dată sub domeniul putlocker.com, pe vremea aceea era un site de video sharing.

Succesul ascuns în spatele acestui site au fost zecile de mii de vizitatori zilnici care erau acolo să vizioneze diferite clipuri. Însă vizitatorii veneau în proporție de peste 95% să vizioneze filme și seriale online.

A urmat mai apoi ca acest site să se închidă datorită legilor anti-piraterie din perioada 2010-2011 numite SOPA și PIPA. Lege ce nu a fost aprobată. Detalii sunt și pe WikiPedia.

Imediat ce această lege nu a fost aprobată, deținătorul site-ului putlocker.com a creat pe acest domeniu un site nou, un site de filme și seriale online.

A avut nevoie de multă muncă și răbdare pentru ca site-ul lui să crească și să ajungă în top 300 site-uri accesate din lume.

putlocker Așadar, acum că știți și puțină istorie despre acest brand, vreau să vă anunț că PutLocker a revenit din nou în mediul online pe domeniul theputlocker.to – filme și seriale online gratis în format hd.

Așadar, sper să accesați și voi acest site și să găsiți filmele favorite pentru a le urmării oricând pe orice device într-o calitate destul de bună.

Leave a Reply