Pantalonii Albi – Cum Se Poartă În Această Vară?

Un veritabil must have al verii, pantalonii albi nu sunt însă luați foarte în serios de toate fashionistele înrăite atunci când vine vorba despre cele mai frumoase ținute din viața de zi cu zi.

La birou, în week-end sau seara, îți vom explica în acest articol cum se poartă pantalonii albi pentru a fi cea mai cool și cea mai stilată.

Cum se poartă pantalonii albi la birou? Ţi se pare puțin cam complicat să porți pantalonii albi la birou? Alături de o cămașă mai colorată din bumbac sau de una din denim, de o pereche de sandale și de o geantă it-bag a sezonului vei arăta ca și o veritabilă working girl stilată.

Cum se poartă pantalonii albi în week-end? În week-end pantalonii albi arată minunat alături de un top cu volănașe în nuanțe de albastru, de o vestă de blugi și de o geantă colorată. Alege să porți o pereche de pantaloni cu o lungime 7/8 care îți dezvăluie gleznele puși în valoare de o pereche de sandale minimaliste. O pereche de ochelari de soare cu monturi rotunde pot completa de minune ținuta.

Cum se poartă pantalonii albi seara? Nu vrei să porți pantalonii albi seara? Și totuși, pantalonii albi pot deveni cei mai buni aliați ai tăi atunci când vine vorba despre cele mai frumoase ținute de seară. Alături de un maiou amplu, cu bretele fine și de un colier la baza gâtului, poate deveni cool și sexy. O pereche de sandale cu toc în  nuanțe de roșu viu sunt cele  care îți vor condimenta puțin ținuta. Dar și o poșetuță în cele mai frumoase culori estivale. Ești gata să te distrezi până târziu în noapte și să atragi toate privirile cu cea mai frumoasă ținută?

Tu cum vei purta pantalonii albi în această vară?

Leave a Reply