O modificare majoră la Twitter

Acum cateva luni s-au tot auzit diferite zvonuri care spuneau faptul ca cei de la Twitter sunt foarte aproape sa renunte la limita de caractere pe care o au la distribuirea de mesaje text.

Platforma de micro-blogging se bucura de un real succes in alte tari, insa la noi, in Romania, nu a prins la fel de bine, fiind in continuare foarte putini utilizatori care sa foloseasca reteaua sociala intr-un mod cu adevarat regulat.

Twitter s-a facut cunoscuta cu ceva inedit, acel lucru fiind determinat de faptul ca utilizatorii nu pot sa scrie mesaje pe platforma care sa depaseasca 140 de caractere, facandu-i astfel pe toti utilizatorii sa se rezume la lucruri concrete si de esenta, fara a abera pe un subiect la nesfarsit. Practic, pe Twitter vei gasi intotdeauna lucrurile scrise intr-un mod cat mai simplu, usor de citit, dar de altfel, foarte concentrat.

Din fericire Twitter nu renunta la acea limita, ba din contra, ii va ajuta pe utilizatori sa foloseasca cu adevarat acea limita, fara a mai pierde din caractere. Limita pe text va fi tot aceeasi, doar ca de acum link-urile catre alte mesaje, clipurile video sau citarea unui alt utilizator nu vor mai fi contorizate ca pana acum. Practic pana in momentul de fata daca citai un text aveai mai putine caractere pe care le puteai adauga in mesajul tau, insa dupa ce modificarea va fi implementata vei putea sa-ti exprimi de-a dreptul punctul de vedere in limita celor 140 de caractere.

Acestea fiind spuse, Twitter este o retea sociala foarte interesanta, puternica si plinda de informatie, insa, din pacate, nu este valabil si pentru noi. Totusi, daca preferati continutul in engleza cu siguranta veti gasi foarte multe persoane care merita urmarite, nu de altceva, dar pe engleza se gaseste intotdeauna foarte mult continut de calitate.

Leave a Reply