Metode de a vinde mai mult online

In ziua de azi, a vinde online este un lucru pe care multi proprietari de afaceri il au in vedere. Va trebui sa tineti cont de mai multe sugestii, astfel incat sa reusiti sa vindeti un numar mai mare de produse in online.

Comertul electronic este unul dintre sectoarele cu cea mai rapida crestere din tara noastra, acesta depasind in lume suma de 3.5 trilioane de euro. La noi in tara, valoarea comertului in online ar putea depasi chiar si 4.5 miliarde de euro in urmatoarea perioada.

Cumparaturile online in alte tari sunt un trend pe care din ce in ce mai mult comercianti il urmeaza. Multe companii doresc sa-si dezvolte afacerea cat mai bine. Ele au in vedere pietele din alte tari pentru a face acest lucru. Din momentul in care un consumator intra pe site-ul vostru, el trebuie sa se bucure de un serviciu cat mai calitativ.

Experientele de cumparare ale clientilor vostri vor face diferenta intre voi si serviciile oferite de alte companii. Comerciantii trebuie sa se asigure mereu ca ofertele sunt accesibile consumatorilor locali indiferent de locul unde se afla acestia.

Un alt lucru de care trebuie sa se asigure consumatorii este plata. Aceasta va fi mereu cat mai facila, procesul de checkout fiind unul rapid si sigur in acelasi timp. Potrivit unui studiu realizat de Institutul Baymard, in jur de 70% dintre cumparatori isi abandoneaza cosul de cumparaturi.

Daca acestia nu vor avea la dispozitie o metoda de plata care sa le faca placere, vor avea tendinta de a abandona site-ul si a se orienta catre un alt site care le poate oferi aceasta metoda de plata. In ziua de azi, romanii prefera sa plateasca online cu cardul. Cu toate acestea, de exemplu polonezii prefera sa plateasca prin linkuri de plata.

Pe mobil, este mult mai avantajos sa faceti plati pentru ca veti putea plati printr-un singur click. In cazul in care nu aveti suficienti bani in cont, puteti apela la optiunea de a avea un credit online. Acest credit va va permite sa platiti suma pe care doriti sa o cheltuiti mai tarziu.

De asemenea, un credit va permite si sa impartiti suma in rate online, de aceea puteti avea si aceasta optiune in vedere. Orice detinator de afacere trebuie sa fie prezent in ziua de azi in medicul online, iar un site cat mai bine facut este inedit.

Leave a Reply