Mai puțin de o săptămână până la sezonul doi din Riverdale

Cum toamna ne-a cam acaparat și vremea nu ne mai permite să petrecem mult timp pe afară, e momentul să ne facem ambient plăcut în cameră și să începem un serial bun.

Lista serialelor e infinită și cu siguranță toate au ceva special ce le recomandă, depinde cum privești lucrurile, dar mai ales depinde ce ceri să conțină un serial pentru a fi pe deliciul tău.

Azi vorbim despre un serial cu și despre adolescenți. Un serial apărut recent care pare să promită foarte mult după un prim sezon plin de intrigi și mister.

Riverdale nu dezamăgește devoratorii de seriale cu adolescenți! Deși primul episod nu promite foarte mult, acțiunea se complică de la episod la episod și suspansul crește tot mai mult pentru privitor pe parcursul întregului sezon.

Serialul este o ușoară imbinare a genurilor dar și a mai multor seriale bune de-a lungul timpului, precum Pretty Little Liars și Gossip Girl.

Numele Riverdale provine de la orașul în care se petrece acțiunea și unde misterul pare că se adâncește tot mai mult, ba chiar povestea este dusă cu generații în urmă unde mocnește un conflict între câțiva dintre locuitorii din Riverdale.

Deși cu iz adolescentin, serialul devine tot mai serios pe finalul sezonului! În primele episoade acțiunea pare una conturată strict pe baza a câtorva adolescenți și pe o crimă misterioasă ce pune pe jar siguranța cetățenilor din micul oraș numit Riverdale.

Moartea lui Jasson Blossom, scoate în evidență defecte, mister dar și ilegalități comise de cetățenii din Riverdale. Concomitent, moartea lui Jasson Blossom, dezvoltă și abilitățile de cercetare a unui grup de adolescenți împinși de curiozitatea pentru aflarea adevărului.

Din trailerul sezonului doi, acțiunea promite mult! Cu siguranță ni se pregătește un mister care trebuie elucidat și de această dată. Deși la finalul primului sezon lucrurile par destul de clare, sezonul doi pregătește ceva ce va da peste cap toate adevărurile aflate în primul sezon.

netflix

Serialul poate fi vizionat prin intermediul unui abonament Netflix, astfel vei beneficia de subtitrare în limba română, calitate foarte înaltă și multe opțiuni ce-ți vor face privitul la serial mult mai plăcut.

Dacă limba engleză nu-ți face probleme prea mari, este o variantă foarte bună să vizionezi Riverdale pe un site-ul extern de filme și seriale online 123movies, ce-ți oferă o calitate extraordinară și nu percepe vreo plată.

123movies

Calitatea face mereu diferența! De cele mai multe ori un serial este bun prin prisma acțiunii complexe și pe deliciul publicului, însă nu este de neglijat calitatea. Un serial bun la o calitate superioară, înseamnă o îmbinare perfectă, punctând în detaliu fiecare secvență ți făcându-l pe privitor să savureze întreaga acțiune în adevăratul sens al cuvândului.

Latest Comments

  1. Simona 7 octombrie 2017

Leave a Reply