Lenovo ZUK Edge

Lenovo ZUK Edge dispune de procesorul Snapdragon 821 si este dotat cu 6GB de RAM, display FullHD si Nougat.

Compania Lenovo a lansat in China un smartphone mult asteptat pe nume Lenovo Zuk Edge, iar raportul dintre pret si specificatii este unul destul de atractiv, avand in vedere ca dispune de componente de ultima generatie.

Lenovo ZUK Edge este dotat cu procesorul quad-core Qualcomm Snapdragon 821 cu frecventa ce ajunge la 2.35 GHz, GPU Adreno 530, in magazine sunt disponibile mai multe variante ale acestui smartphone echipat cu 4GB de RAM sau respectiv 6GB de memorie RAM iar spatiul de stocare intern este unul foarte decent de 64 de GB UFS 2.0.

Camera foto principala este dotata cu 13 MP si dispune de senzorul Samsung ISOCELL, PDAF, CAF si flash LED, iar camera foto secundara este dotata cu 8MP si dispune de lentile wide.

Lenovo ZUK Edge are in componenta display-ul IPS ce masoara 5.5 inch in diagonala si ruleaza la rezolutia de 1920 x 1080, iar ecranul este protejat de sticla de 2.5D produs de cei de la Corning Gorilla Glass.

Finisajele ce alcatuiesc carcasa unibody sunt realizate in totalitate din materiale premium, precum, in speta aluminiul si sticla, iar ele par sa fie de buna calitate.

Lenovo ZUK Edge este un smartphone ce dispune de dual-sim, fiind compatibil 4G/VoLTE, iar acesta este dotat cu WiFi 802.11 ac, Bluetooth 4.1 LE si GPS iar terminalul dispune de port USB 3.1 Type-C, iar nu in cele din urma, senzorul de monitorizare a ritmului cardiac si fabulosul senzor de amprente.

Noul smartphone are grosimea de 7.68mm si este dotat cu o baterie decenta de 3.100 mAh creat de cei de la Quick Charge 3.0, ce va rula cu versiunea de android 7.0 Nougat, ce a fost customizata cu interfata ZUI 2.5.

Leave a Reply