Jocul pe mobil Zombie Terminator

Daca endless runnere stie sa creeze orice producator de jocuri in ziua de azi, lucrurile se complica putin atunci cand vine vorba de crearea unui platformer. Acolo sunt prezente standarde inalte, mai ales pentru ca am prins sa jucam si marile clasice ale anilor 80′ si 90′, cu accentul pe Mega Man, Mario sau Double Dragon. Ei bine de data asta apare Zombie Terminator care aduce acea senzatie de joc old school.

Jocul este gasit ”Free” in Play Store, cu numele complet ”Zombie Terminator: Free Edition”. Acest joc poate fi considerat si un shoot em up clasic unde putem vom folosi, atat arme de foc, cat si unele melee, precum o maceta. Un dezavantaj destul de costisitor al acestui joc ar fi ca apar foarte multe reclame care ies in evidenta destul de des.

La capitolul grafica arata binisor, mai ales puterile speciale care par furate din Dragon Ball Z. Poti sari peste obstacole, avem si boss battles, strangi bani pentru a cumpara diferite upgrade-uri si multe arme. Controlul este foarte simplu si bine implementat, implicand doar miscarea personajului, salt si foc. Spargeti cutii, navigati in 6 universuri, fiecare cu cate 6 nivele la care primiti personaje deblocabile.

Sunt puse la bataie 20 de tipuri de arme. Pe langa acestea personajele care sunt destul de mult prezinta fiecare cate un sound caracteristic. Zombie Terminator are doar cativa zeci de MB si poate fi instalat de catre oricine. In timpul jocului apar diferite capcane, iar level designul este destul de inteligent. Chiar daca pare un joc cat de cat usurel, la finalul nivelului, dificultatea tinde sa creasca foarte mult si iti poate da batai de cap, insa nu este imposibil de realizat nivelul.

In concluzie, Zombie Terminator un joc tip platformer care tine sa fie jucat de foarte multi gameri in prezent, iar de cele mai multe ori poate fi optiunea cuiva pentru a-si petrece timpul liber.

Leave a Reply