Hereditary – unul dintre cele mai bune filme horror din ultima vreme

Cu un castigator al preimiului Oscar, reprezentat de filmul Moonlight, cei de la A24 nu se lasa pe tanjeala, continuand de aceasta data cu un film horror, foarte curjos din partea lor putem spune.

Hereditary, nu este genul classic al unui film de groaza, aici contentul este putin schimbat, iar partea de poveste este mult mai imbunatatita, acestia renuntand la momentele de groaza si sperieturi in favoarea celor de stat cu sufletul la gura si psihologice.

Pentru toti cei care sunt fani ai filmelor horror, cel mai probabil va suna destul de urat ce am scris mai sus, dar va sfatuiesc sa nu va grabiti, deoarece acest film, pune destul de mult accent pe partea psihologica astfel reusind sa ne tina in suspans si sa ne panicheze  in subconstient.

Ciudata metoda de gandire a lucrurilor si cum am spus mai sus, foarte curajoasa, deoarece aceasta tehnica iti poate aduce un success pe cinste sau te va arunca la pamant la fel de repede, in schimb din ce am auzit pana acum nu pare sa fii dat gres, iar lumea pare destul de interesata de acest tip de horror.

Se pare ca ne-am pierdut putin prin explicatii, dar fara acestea nu ati stii la ce sa va asteptati si acest lucru nu cred ca se poate considera un spoiler, pentru ca nu am povestit nimic despre actiune.

Si cum ce tie nu iti place altuia nu-i face, nu o sa va dau niciun spoiler pentru ca orice lucru in plus pe langa cele prezentate in trailer vor strica toata povestea filmului, pe 123movies iti recomand sa-l vezi online. Poveste care sunt sigur ca va v-a tine cu sufletele la gura de la inceput pana la sfarsit, cu toate ca este una destul de simpla, dar si infioratoare in acelasi timp.

Acest film nu a fost conceput sa va faca sa stati cu mainile la ochii si speriati tot timpul, aici se doreste ca totul sa aiba o continuitate si sa caracteristicile psihologice sa fie cat mai intens. Va veti pune o gramada de intrebari de-a lungul acestui film, dar cel mai important este ca va veti raspunde la toate pana la finalul acestuia, iar personajele vor fii alaturi de dumneavoastra in gasirea acestora.

Personaje jucate intr-un mod exceptional, mai ales Annie care este jucata de actrita Toni Collete intr-un mod exceptional,Toni reusind sa devina una cu personajul si aproape convingandu-ne ca actiune petrecuta in film, a fost de fapt o fapta reala in care aceasta a fost implicate.

Nu sunt un fan al filmelor horror, dar pot spune ca acesta m-a lasat placut surprins si va indrum sa il urmariti, mai ales daca nu ati apucat sa va informati prea mult despre el, pentru ca va v-a lasa placut surprinsi.

Leave a Reply