Filmele De Oscar Ale Acestui An

La fiecare început de an așteptăm cu nerăbdare ceremonia premiilor Oscar, iar până în momentul în care aflăm care sunt câștigătorii formăm tabere, ne dăm cu părerea și ne susținem cum putem favoriții.

În acest an cel mai controversat premiu este cel pentru cel mai bun actor în rol principal și faptul că cel puțin jumătate dintre noi credem că Leonardo DiCaprio îl merită.

Dacă doriți să vă delectați cu o capodoperă cinematografică iată care sunt o parte din filmele ce în acest an au fost nominalizate la Oscar:

The Revenant

Topul din acest an începe chiar cu filmul lui Leonardo DiCaprio, și spun al lui deoarece are rolul principal. Povestea este una într-adevăr de Oscar, iar cei ce au vizionat până acum filmul pot susține această afirmație.

Filmul urmărește povestea lui Hugh Glass unul dintre cei mai buni oameni ai Companiei, ce odată atacat de un urs grizzly este lăsat să moară de către așa ziși săi camarazi. Lupta la limita cu moartea, situațiile disperate și dorința de răzbunare fac din scenariu unul cu adevărat spectaculos. Așteptați-vă la o dramă în adevăratul sens al cuvântului.

Mad Max: Fury Road

Împreună cu cel dintâi film au avut cele mai multe nominalizări la Oscar în ediția din acest an. Cel de-al patrulea film din această franciză este o poveste post-apocaliptică în care personajul principal trece prin focul iadului, la propriu, pe o planetă distrusă.

Deși solitar, fără dorința de a fi acompaniat în a sa călătorie Mad Max se vede implicat într-o serie de evenimente ce îi dau călătoria peste cap. Pentru a vedea cum se termină această fugă continuă trebuie să vizionați filmul.

The Martian

Filmul The Martian era printre filmele preconizate că ar fi nominalizate la Oscar încă dinainte de a se oficializa acest lucru. The Martian este un nume foarte potrivit pentru un film despre un astronaut uitat pe Marte.

Dacă până acum povestea nu pare extraordinară aflați că astronautul jucat de Matt Damon trebuie să supraviețuiască aproape un an până la momentul în care echipa de salvare va venii după el. Cum va reuși acesta să supraviețuiască pe o planetă aridă ce nu susține viața, aflați uitându-vă la film.

Leave a Reply