Fii atent când cumperi un nou telefon

Telefoanele inteligente au inceput sa aiba tot mai multe probleme care vin direct din fabricatie, din pacate. Daca este sa ne uitam la telefoanele de acum 10 ani care erau foarte simple, aveau 10 culori pe ecran si butoane, tehnologia a evoluat foarte mult, ajungand acum ca display-urile telefoanelor inteligente sa aiba milioane de culori, cititoare de amprenta, semnal GPS si asa mai departe.

Este o evolutie foarte mare, iar pe piata smartphone-urilor au intrat multi competitori, iar dat fiind faptul ca acest segment este suprasaturat, intotdeauna trebuie sa aduci ceva nou ca sa te poti diferentia cumva de concurenta acerba la nivel mondial.

Din pricina acestor modificari apar cu siguranta si marile probleme, trebuind sa aduci mereu ceva nou, inginerii care se ocupa pe partea de dezvoltare si testare trebuie sa grabeasca intr-o oarecare masura lucrurile, special pentru a putea ramane in lupta cu competitia despre care stim deja ca nu sta pe loc.

Problemele intervin de cele mai multe ori la baterie, care tin foarte putin, dar sunt foarte multe cazuri in care telefoanele se incalzesc atat de mult incat incep pur si simplu sa se topeasca de-a dreptul.

Mai este de adaugat si seria telefoanelor din gama premium care se indoaie la o simpla incercare la indoire, dar, mai nou, a aparut o noua serie de telefoane care au foarte multe probleme la baterie, adica explodeaza. Cu siguranta nu iti convine ca si cumparator sa platesti peste 3000 de lei pe un telefon despre care ai auzit ca ii explodeaza bateria, asa, din senin.

Problemele telefoanelor inteligente sunt tot mai raspandite, de aceea fii foarte atent atunci cand cumperi un nou terminal, nu te uia doar la aspect, informeaza-te foarte bine inainte pentru a evita eventualele evenimente nefericite precum cele care au fost enumerate mai sus.

Leave a Reply