Destinații europene accesibile tuturor

Este posibil sa calatoresti intr-o destinatie europeana la cele mai mici preturi? Raspunsul la aceasta intrebare este Da. Dovada mai jos.

Ofera-ti soare la promotie!

Dubrovnik, Croatia. Ruinele vechiului oras Dubrovnik, situat pe marea Adriatica nu lasa pe nimeni indiferent. In plin sezon, un sejur la Dubrovnik poate costa in jur de 100-200 de euro. Turistii pot urca la bordul unui vapor si sa plece intr-o excursie in explorarea insulei Lokrun pentru doar 15 euro.

Creta, Grecia. Criza economica a afectat enorm tara, preturile au scazut prin urmare, turismul fiind facilitat. Chiar daca zborul pana in Grecia este putin mai scump, in jur de 500 de euro, odata ajunsi la fata locului veti gasi locuri de cazare la cele mai mici preturi. In plus, tavernele tipice, ofera meniuri complete cu bauturi iar aceste meniuri rar depasesc 15 euro. In ceea ce priveste plajele, plimbarile si ruinele, toate sunt gratis.

Lisabona, Portugalia. Un zbor spre Portugalia in luna iulie de exemplu nu depaseste suma de 100 de euro asta cu conditia sa il rezervi din timp, adica sa optezi pentru early booking. Odata ajuns la fata locului urca la bordul unui tramvai pentru a traversa cartierele vechi si opreste-te in Alfama daca iti doresti sa beneficiezi de experienta fado, cea mai cunoscuta muzica din Portugalia.

Napoli, Italia. Zboruri regulate asigura transferul pana in Campania la mai putin de 100 de euro dus-intors. Orasul Napoli este magnific. Nu degeaba a dat nastere expresiei conform careia daca vizitezi orasul Napoli poti muri linistit. Napoli le ofera turistilor o multime de vizite gratuite pentru a descoperi orasul dintr-un alt unghi.

Dublin, Irlanda. Capitala irlandeza este plina de puburi care ofera meniul zilei la un pret accesibil tutuor. Numeroase sunt concertele improvizate in baruri care nu te vor costa nimic, trebuie sa iti platesti doar consumatia.

Leave a Reply