Despre Edenland

Langa Bucuresti puteam gasi un mare parc de aventuri, ce ar trebui vizitat. Este vorba despre EdenLand. Acesta este situat la 20 de kilometri de Bucuresti. Parcul poate umple ziua oricarui doritor de aventura. Parcul are tot ce ii trebuie pentru a avea succes. Acesta este caracterizat prin trasee pentru toate puterile, dar si siguranta.

 Parcul are 11 trasee prin copaci pentru diverse varste. Aceste trasee au destul de multe grade de dificultate. Linia Vietii este cea mai performanta metoda de siguranta la ora actuala, aici fiind locul in care te vei putea bucura de asa ceva. In acest parc poti chiar sa dormi in copaci, avand cateva casute in care te poti caza, la inaltime.

In parc se pot practica si diferite sporturi, de la biciclete, pana la ping-pong sau tir cu arcul. Parcul mai are in dotare si diverse terenuri de joaca pentru cei mici, dar si un teren special conceput pentru paintball. Aici mai poti gasi si un magazin de unde iti vei putea cumpara ceva de mancare dar si de baut.

 Sistemul de siguranta este astfel conceput pentru a nu putea fi desfacut de cel care il poarta. Esti un mic prizonier, dar la nevoie un supraveghetor iti va putea deschide echipamentul si te va cobori. Timpul de deplasare este un dezavantaj.

 Nu il vei putea depasi pe cel din fata ta daca esti mai rapid decat el asa ca va trebui sa stai la coada destul de mult in timpul parcurgerii traseului. Nu ai cum sa cazi de pe traseu. Cel mai greu traseu este Gorila. Aici exista riscul sa te impotmolesti, iar daca vei pati acest lucru, te poti baza pe cei care supravegheaza pentru a te ajuta sa cobori in siguranta.

Leave a Reply