De ce ar trebui sa mizezi pe uleiul din samburi de struguri? 4 motive

Foarte bogat in vitamina E, un antioxidant esential, uleiul din samburi de struguri are toate sansele sa devina un aliat de pret atat pentru frumusetea ta cat si pentru sanatatea ta.

Esti in cautarea unui nou preparat care sa te ajute sa variezi placerile atat in bucatarie cat si in baie? S-ar putea ca uleiul din samburi de struguri este ceea ce cauti. Uleiul din samburi de struguri este uleiul de care ai nevoie, cea mai economica solutie si cea mai sanatoasa care face doar bine organismului tau. Este cel mai bun pentru piele si pentru par si vine cu cea mai subtila savoare pentru toate preparatele tale.

Mai ai inca nevoie de alte motive pentru a-l adopta? Iata inca patru.

  1. Pentru vitamina E. O lingura de ulei din samburi de struguri contine o cantitate dubla de vitamina E fata de uleiul de masline. Vitamina E este un antioxidant esential care va contribui la echilibrarea nivelului de colesterol din sange si care poate ameliora in acelasi timp si sistemul cardiovascular. Acest tip de ulei are si virtuti protectoare contra toxinelor prezente in aerul poluat.
  2. Pentru gatit. Atunci cand vine vorba despre gatit, cel mai bine ar fi sa incerci sa folosesti cat mai multe varietati de uleiuri. Daca vrei sa prajesi sau sa sotezi ceva, uleiul de masline nu se recomanda deoarece nu reactioneaza deloc bine la temperaturi inalte. Deci uleiul din samburi de struguri este cea mai buna alternativa si cea mai sanatoasa in acelasi timp.
  3. Pentru piele. Daca suferi din cauza acneii, uleiul din samburi de struguri este un ulei miraculos. Are proprietati anti-inflamatorii si poate regla excesul de sebum foarte usor si poate mentine pielea hidratata.
  4. Pentru par. Uleiul din samburi de struguri este foarte bogat in vitamina E deci e cel mai bun pentru par.

Leave a Reply