De ce ar trebui sa bei suc de kombucha?

Originara din China, aceasta bautura misterioasa exista de peste 200 de ani. Sucul de kombucha este un suc din ce in ce mai celebru datorita numeroaselor sale beneficii. Mai ales pentru sanatate. Dar ce contine el mai exact si care ii sunt virtutile? Vei afla mai multe in acest articol.

Kombucha este o ciuperca originara din China. Amestecata cu frunze de ceai si zahar alb, se obtine sucul de kombucha. Un suc despre care se spune ca este o bautura vitalizanta si care se poate regasi in magazinele bio.

Dar si un suc care devine din ce in ce mai popular datorita virtutilor sale detox. In plus, se spune despre el ca este foarte bun pentru a trata unele boli.

Ce contine in realitate sucul de kombucha? Sucul de kombucha contine enzime si minerale. Este foarte bogat si in vitamine din grupa B, C, D si E. Antioxidantii pe care ii contine fac din el unul din cele mai bune remedii pentru a detoxifia organismul.

Beneficiile sucului de kombucha. Kombucha este cea mai buna idee pentru ameliorarea digestiei. Band suc de kombucha vei reusi sa iti stimulezi metabolismul.

Unii il folosesc chiar si pentru a slabi. Intr-adevar, o digestie stimulata, este foarte eficienta atunci cand vine vorba despre arderea de grasimi, deci pentru slabire, cu alte cuvinte. Dar asta nu este totul.

Datorita compusilor sai, mai ales datorita drojdiei, sucul de kombucha este cea mai buna idee pentru a stimula organismul si pentru a intari sistemul imunitar. Organismul va lupta mult mai usor contra bolilor cardio-vasculare si va ameliora circulatia sanguina.

Sucul de kombucha este un suc foarte apreciat de sportivi pentru a-i energiza si pentru a lupta contra stresului. La fel ca si bauturile energizante, sucul de kombucha poate sa reduca senzatia de oboseala si sa te ajute sa te simti mai bine.

Leave a Reply