Cum Să Te Simți Frumoasă În Pielea Ta

Am învățat că frumusețea este relativă, că mereu va conta ce este în interiorul nostru și nu în exterior, însă avem și momente în care vrem să ni se spună că suntem frumoase și că lumea ni se va așterne la picioare. O femeie încrezătoare știe că este frumoasă, o femeie adevărată nu are nevoie de frumusețe.

Cu toate că suntem conștiente de calitățile noastre avem și momente în care suntem cu moralul la pământ, iar atunci avem nevoie de un sfat, de o părere, de o persoană de încredere care să ne ajute. Dacă treci printr-un astfel de moment iată câteva sfaturi ce îți vor aminti ce persoană minunată ești.

Încetează Să Îți Mai Cauți Defecte

Dacă mai mereu nu faci decât să te gândești la câte defecte ai și ce perfectă este prietena, verișoara sau șefa ta atunci ai o atitudine greșită asupra propriei persoane.

Nu îți mai căuta defecte și nici nu le mai repeta celorlalți defectele tale, nu faci decât să accentuezi această părere greșită și să îi influențezi și pe ceilalți.

Dacă le tot repeți ce picioare urâte ai tu, până la urmă chiar vor crede că ai picioare urâte.

Nu Te Mai Compara Cu Modelele Din Reviste

Toate femeile vor să arate precum modele din revistele lor preferate însă adevărul este oarecum altul. Nici măcar acele modele nu arată așa.

Există programe precum PhotoShop care prelucrează imaginile și fotografi profesioniști cu care aceste reviste colaborează.

Ideea acestor pictoriale nu este să te simți tu inferioară ci să te facă să le cumperi produsul. Marketingul și stima de sine nu au nimic în comun.

Râzi Des Și Găsește-ți Hobby-uri

O femeie cu un hobby este o femeie fericită sau cel puțin așa ar trebui să fie. Fie că adori să dansezi, citești, pictezi sau grădinărești toate aceste preocupări îți vor aduce liniștea sufletească și o creștere a stimei de sine.

Trăim vremuri în care ne este permis să întreprindem o mulțime de activități care ne relaxează sau ne educă. Și să nu uităm, o femeie educată este o femeie frumoasă.

De asemenea dacă propriul look nu îți place, schimbă-l. Mergi la salon și schimbă-te total, orice te face fericită îți este permis. Până la urmă totul este despre a căuta cea mai bună versiune a noastră, pe mai multe planuri nu doar în ceea ce privește aspectul exterior.

Leave a Reply