Cum Să Ne Îndreptăm Părul Fără Placă

Părul perfect drept este un trend și are avantajul de arăta superb în orice moment al zilei, însă metodele de îndreptare ce necesită căldura la temperaturi mari îl pot distruge puțin câte puțin.

Chiar dacă pare greu de crezut există câteva metode de îndreptare a părului fără placă sau uscător. Iată ce ne poate ajuta dacă vrem un păr drept și sănătos:

Îndreptarea Cu Peria De Păr

Atunci când ai părul ud alege un pieptene cu dinți foarte rari și din lemn și pieptănă-ți părul. Grijă mare la cum faceți acest lucru, cu răbdare să nu afectați în vreun fel firul de păr.

Apoi cu un prosop tamponați cu aceiași grijă părul de sus în jos. Iar la final cu o perie rotundă din peri naturali îndreptați părul la fel cum o faceți cu placa. Repetați procesul de mai multe ori până părul se usucă bine.

Aspectul nu va fi perfect drept precum cel cu placa dar rezultatul vă va ține mult mai mult și fără să deteriorați podoaba capilară.

Șampon Și Balsam Cu Efect De Îndreptare

Există în comerț astfel de produse de stilizat care ne îndreaptă părul începând de la duș. Căutați acele produse cu efect de îndreptare fie ele șampon, balsam, mască sau spumă de păr. Toate acestea te vor proteja împotriva electrizării firului de păr sau a reapariției onduleurilor.

Măștile Handmade De Îndreptat Părul

Pe lângă acele produse ce se găsesc pe rafturile magazinelor îți poți pregăti o mască de îndreptat părul la tine acasă din ingrediente naturale și la îndemână.

În primul rând uleiurile stau la baza acestei măști deoarece hidratează în profunzime părul, îi oferă un scut împotriva electrizării și îl fac mătăsos și strălucitor.

Alege uleiul de argan, cocos sau măsline și amestecă-le cu gălbenuș de ou. Nu te sfii să ți amestecul în cap cât de mult poți, chiar și până la două ore. Efectele binefăcătoare ale acestei măști sunt mult mai multe decât faptul că îți face un păr mai drept.

Îndreptarea La Salon

Am lăsat această metodă la sfârșit deoarece este mai costisitoare și necesită câteva produse ce nu se găsesc decât la salon sau în farmacii.

Procedura se asemănă cu vopsitul părului. Pe întreaga suprafață se adaugă anumite substanțe speciale ce îmbracă părul într-un fel de manta protectoare. Părul devine mai greu și mai drept iar firul acestuia nu se va deteriora.

Leave a Reply