Cum găsim ceva bun de văzut pe Netflix

Pentru a gasi un serial excelent pe Netflix, va trebui sa iesiti putin din bula recomandarilor. Nu va va fi greu sa faceti acest lucru, daca va veti dori asta. La fel ca si Facebook, Netflix te baga intr-o bula a recomandarilor, din care nu mai reusesti sa iesi. Daca tot platiti un abonament lunar, va trebui sa invatati cum sa gasiti ceva cat mai bun de vazut pe cea mai mare platforma de streaming.

Este foarte usor sa ajungi dependent de Netflix, mai ales ca la intervale destul de scazute de timp se lanseaza noi seriale de o calitate uimitoarre, de aceea devine destul de greu sa-ti faci timp liber pentru toate aceste seriale. Volumul semnificativ de continut te poate face sa intri in panica, de aceea este foarte usor sa nu mai stii la ce sa te uiti. Va trebui astfel sa va selectati cu atentie continutul, astfel incat sa se justifice timpul pe care il veti investi in acest continut.

Impartirea contului cu un prieten sau cu un frate poate influenta semnificativ toate recomandarile pe care le veti vedea. Acest lucru va insemna ca e posibil sa nu primiti recomandarile cele mai potrivite. Din fericire, bula recomandarilor poate fi influentata destul de usor. Algoritmul pe care l-a realizat Netflix este perfect pentru ca o ia in calcul ceea ce ati vazut, dar si ceea ce ati inceput sa vizionati. Daca te-ai uitat la doua episoade din Star Trek Discovery si i-ai dat un deget in jos, atunci inseamna ca sunteti dezamagiti de aceasta productie.

Daca impartiti contul cu cineva, rugati-l sa-si creeze un profil separat in-app. Amandoi veti beneficia foarte mult de acest proces extrem de simplu. Daca nu mai aveti o relatie foarte buna cu cineva cu care ati impartit in trecut contul, veti putea in orice moment sa stergeti profilul cu pricina din sectiunea manage Profiles. Netflix nu stie ceea ce ati vazut inainte de a va abona. Pentru a ajuta Netflix in recomandari, puteti merge la serialele pe care le-ati vazut si sa le acordati un rating. Netflix va sti astfel sa va puna la dispozitie niste seriale asemanatoare. In spatele recomandarilor exista un mecanism elaborat de inteligenta artificiala. El va avea totusi nevoie de putin ajutor pentru a deveni mai bun. Daca nu veti face acest lucru, veti ramane blocati intr-o bula care nu va va incanta. Tineti cont de aceste lucruri foarte importante.

Leave a Reply