Cum Alungăm Monotonia În Cuplu

Oricât de perfectă ar fi relația ta va veni momentul în care monotonia va începe să apară și la voi în cuplu. Această perioadă este una de totală nemulțumire când ai impresia că nimic nu mai este așa cum era la început.

De cele mai multe ori problema nu este de la unul dintre voi ci de la stilul de viață aglomerat ce nu vă lasă să respirați. Monotonia este precum o pată neagră pe relația voastră ce poate duce la despărțire dacă nu este combătută sau ameliorată.

Noi ne-am gândit să vă oferim câteva sfaturi pentru a scăpa din această zonă. Iată așadar cum putem alunga monotonia din relația noastră:

 • Un City Break Neașteptat

  Dacă simți că tu și partenerul de cuplu v-ați separat sau a intervenit o anumită distanță între voi nu trebuie să disperați sau să vă gândiți la despărțire, cel mai probabil nu ați mai petrecut timp împreună de ceva vreme. Relația voastră nu are nimic defect ci trebuie doar să o mai condimentați din când în când cu puțină spontaneitate.

  Nu aștepta ca partenerul să facă primul pas, fă-l tu. Cumpără bilete pentru un city break în doi într-un oraș pe care îți doreai de mult să îl vizitezi. Nu bugetul este problema, poate fi un oraș din țară nu este nevoie de o destinație exotică sau în cealaltă parte a globului.

 • Weekend În Doi

  Închideți-vă telefoanele, știu că pare greu, și nu ieșiți din casă. Spuneți-le prietenilor că sunteți în vacanță și stați doar voi doi pe canapea cu mâncare bună și serialele preferate. Trebuie să existe măcar unul pe care îl adorați amândoi. Poate House of Cards sau Fargo.

 • Comunicați Mai Des

  Știm cu toții ce obositoare este rutina zilnică și ritmul societății din prezent, însă chiar și cu toate aceste impedimente găsiți câteva clipe libere pe zi și comunicați. Povestiții partenerului cum v-a fost ziua sau ce planuri aveți pentru următoarea și în mod clar situația se va mai detensiona.

  De asemenea ascultați-vă partenerul mai des chiar dacă mintea vă este tot la problemele de la birou. Încercați să vă lăsați problemele de la locul de muncă acolo iar acasă să vă dedicați timpul unul altuia.

 • Ieșiți Mai Des În Oraș

  Poate nu mai sunteți la prima întâlnire însă o cină în oraș nu a făcut rău nimănui. Încercați activități noi împreună cu partenerul, poate o plimbare în miez de noapte pe străzile orașului adormit sau o plimbare prin parc chiar dacă plouă cu găleata.

  Sună romantic și spontan, nu? Să nu uităm de mersul la cinema sau la o cafea în miezul zilei, în acest fel nu mai este loc de monotonie.

Latest Comments

 1. Smile 15 iunie 2019

Leave a Reply