Cele mai bune sfaturi Feng Shui pentru casa ta

Incepand de la bucatarie si pana la dormitor, toate camerele tale, trebuie sa fie potrivite cu starea ta de spirit si cu personalitatea ta, insa uneori, este foarte important sa punem un accent foarte mare pe ceea ce reprezinta Feng Shui. Aceasta denumire nu trebuie sa iti fie straina, deoarece, reprezinta ceea ce numesti tu relaxare, calm si buna dispozitie.

Si de aceasta data, nu ne referim la faptul ca trebuie sa scapi de toate lucrurile din casa astfel incat sa fie cat mai aerisita, ci la faptul ca uneori trebuie sa adaugamaltele in plus. Pare paradoxal, insa nu ne referim neaparat la obiecte mari sau chiar gadgeturi care sunt create pentru a ne mari comoditatea, ci la cele mici si foarte importante, care sunt relatate in randurile de mai jos. Astfel, daca vrei sa ai parte doar de energie pozitiva in viata ta, uite cateva dintre cele mai importante obiceiuri Feng Shui.

Vrei sa te simti mai bine in propria ta casa? Pune un accent mai mare pe tot ceea ce inseamna Feng Shui

Culorile vii sau geamurile mari, sunt unul din secretele foarte mari ale acestei traditii. Chiar daca noile case sunt facute cu geamuri mari, care este un lucru foarte important, inca exista foarte multe case care din pacate nu se bucura de acest avantaj. Ca de exemplu, in special la taa, casele erau create cu doar un geam pe camera, care nu era foarte generos din punct de vedere al luminozitatii. De aceea, va trebui sa incerci cat de mult poti sa te axezi pe un albastru deschis si alb, acestea fiind cele mai potrivite pentru a mari gradul de luminozitate.

Dintr-un alt punct de vedere, de data aceasta ne referim la un alt aspect prea putin cunoscut. Bineinteles, poate fi pentru unele persoane foarte straniu faptul ca trebuie sa te asiguri ca nu ai nici o conducta infundata, insa normele Feng Shui spun ca este foarte important acest lucru. Avand in vedere faptul ca totul se bazeaza pe energie, pozitiva sau negativa, va trebui sa te asiguri ca cea din urma nu ramane in conductele pe care le-am enumerat putin mai sus.

Si intr-o oarecare masura, ultimul truc feng shui, este legat de cel precedent. Usile, au un rol important in acest tip de religie, iar de data aceasta iti recomandam sa le folosesti pe cele potrivite si bineinteles sa le inchizi de fiecare data, fie ca ai intrat in camera respectiva sau ai iesit. Si aici, ne referim, atat la camera de zi, cat si la bucatarie sau la baie. Este necesar sa le inchizi pentru a nu lasa energia pozitiva sa se scurga, punand un accent mai mare pe faptul ca cea negativa mereu va gasi o sursa de iesire, chiar si cu usa inchisa.

Concluzie

Ajunsi in final, nu ramane decat sa iti recomand cu cea mai mare caldura sa pui in practica aceste trucuri. Si chiar daca par putin mai diferite, trebuie sa stii ca foarte multi oameni pun in aplicare si se bucura de niste beneficii pe masura.

Leave a Reply