Casa nouă? Construiește-o ținând cont de Feng Shui

Feng Shui, prinde tot mai mult teren, deoarece foarte multe persoane incep sa se axeze pe sanatate, prospetime si o viata fericita. Cel mai vizibil aspect, consta in construirea caselor care au o tenta foarte mare spre tot ce reprezinta Feng Shui, insa nu indeajuns de mult sau uneori cu o tenta putin gresita. La nivelul acestui articol, vei gasi cateva informatii cu privire la cele mai importante aspecte privind construirea unei case respectand normele feng shui.

Si daca te intrebi de unde am luat informatia si care este nivelul sau de credibilitate privind aceste norme, iti pot raspunde ca, este adunata din toate sursele de pe internet, acolo unde arhitectii care sau axat pe acest tip de case si-au expirmat punctul de vedere vizavi de aceste constructii. De aceea, nu ar trebui sa ai probleme de credibilitate si sa analizezi cat mai bine acest articol.

Cum sa construiesti o casa respectand normele Feng Shui

Asadar, incepem cu un prim aspect important care se refera la partea sa de organizare a tuturor spatiilor pe care le are. Spre exemplu, mansarda nu se regaseste in casele vechi si de aceea, acestea nici nu sunt considerate ca fiind create dupa normele Feng Shui. Aceste norme, spun clar faptul ca mansarda, etajul si parterul sunt nivelele care definesc acest stil de viata si din acest motiv, trebuie sa te asiguri ca noua ta casa le are pe toate trei, indiferent de marimea lor.

Citeste si: Cele mai bune sfaturi Feng Shui pentru casa ta

De asemenea, materialele folosite pentru o astfel de casa, trebuie sa fie lemnul si piatra, in ciuda faptului ca multe persoane se axeaza pe total alte materiale de constructie. Si daca suntem tot la acest aspect al lor, trebuie sa mentionam si de faptul ca axa de construire a casei este si ea foarte importanta, deoarece singura acceptata de acest stil de viata este cea nord-sud, restul fiind considerate gresite, fie ca vorbim de sub-vest sau nord-est.

Revenind la interiorul sau, asigura-te ca fiecare camera, este patrata. Singura forma care se mai accepta este triunghul insa precedenta, este cea mai importanta si care este considerata un adevarat simbol al acestei traditii. Chiar daca dupa construirea casei, in colturi vei crea niste spatii de depozitare sau vei pune anumite accesorii, important este ca aceste camere sa aiba aceasta forma geometrica.

Si daca tot suntem la nivelul camerelor, este foarte important sa mentionam si de geamurile care sunt mai mult decat importante. Ei bine, orice camera, are nevoie de cel putin un geam, care sa fie cat mai mare si cat mai generos cu luminozitatea. Foarte multe persoane au mentionat de acest lucru si bineinteles de beneficiile pe care un geam mare ti le ofera.

Concluzie

Desi lista ar fi mult mai lunga, am incercat sa precizam cele mai importante trucuri in ceea ce priveste constructia unei case dupa normele Feng Shui, deoarece foarte multe persoane se axeaza pe aceste lucruri, abia dupa ce au construit-o. Si din pacate, in momentul respectiv isi dau seama ce bine ar fi fost daca cineva le-ar fi pus la dispozitie aceste informatii pretioase.

Latest Comments

  1. Selena 24 mai 2019

Leave a Reply