Activități pe care să le faci când te plictisești

Daca prietenii tai sunt plecati sau ocupati, iar daca ramai in casa si simti ca te plictisesti groaznic, vin spre tine cu o serie de activitati pe care sa le practici intr-un weekend plictisitor de toamna timpurie. Stim cu totii cum este sa fie weekend si eventual sa nu ai planuri facute, asa ca, iata o lista care te va ajuta sa scapi de plictiseala.

  • Incepe un serial. Daca vei face acest lucru cu siguranta vei scapa de plictiseala, ba mai mult, poate vei si uita sa mai mergi la baie sau sa mananci. Daca nu ai idei de ce seriale te poti apuca, iti recomand 3 dintre cele mai cunoscute si captivante: Lie to me, Game of Thrones sau Narcos.
  • Incepe un joc pe PC. Toamna se lanseaza foarte multe jocuri, atat pentru PC cat si pentru console, iar in cazul in care esti un microbist adevarat trebuie sa stii ca s-a lansat FIFA18.
  • Daca totusi nu doresti sa stai in casa, exista si alte alternative, cum ar fi plimbatul cu bicicleta. Poti alege sa te plimbi prin parcuri, sau daca doresti ceva mai mult, poti face o cursa mai lunga pana in orasul apropiat sau doar sa iesi in exteriorul orasului. In cazul in care nu ai bicicleta te poti bucura, au aparut foarte multe companii de bike sharing la care poti apela.
  • Mergi in padure, iar daca este suficient de cald poti ramane si peste noapte. Nu cred ca sunt foarte multe lucruri mai frumoase decat sa ai o seara in mijlocul naturii, pe langa faptul ca este foarte relaxant, poate fi si distractiv daca mergi intr-un camping cu mai multe persoane si doriti sa va simtiti in largul vostru.
  • Un picnic in parc poate fi insa solutia de ananghie. Daca nu vrei sa depui foarte mult efort pedaland bicicleta, iar padurea pare totusi prea departe, poti sa iti pregatesti un mic picnic si sa iesi in parc, sa stai tolonit la soare si sa vezi norii cum plutesc incetisor deasupra.

Sunt foarte multe activitati pe care le poti face in momentel de plictiseala, tot ceea ce trebuie sa faci este sa deschizi larg ochii.

Leave a Reply