5 Sucuri smoothie naturale ideale pentru o digestie lenta

Atunci cand vrei sa iti ameliorezi digestia, poti sa incluzi la tine in alimentatie cele mai sanatoase si cele mai savuroase sucuri naturale ideale pentru a trata o digestie lenta.

Sunt cele care te vor ajuta sa consumi mai multe produse naturale foarte bogate in fibre si sa consumi si altceva in afara de apa.

Un suc smoothie cu banane si cu iaurt. Este un delicios suc smoothie natural care se prepara cu cele mai bune ingrediente pentru sanatatea digestiva. Pe de o parte, banana este cea mai buna pentru a controla pH-ul stomacului, pentru a trata aciditatea si pentru a controla durerile abdominale. Iar iaurtul natur este cel mai bun pentru a proteja flora intestinala.

Un suc smoothie cu papaya si ovaz. Papaya este unul din cele mai bune fructe atunci cand vine vorba despre tratarea digestiei lente. Dar si pentru a elimina toxinele si pentru a trata inflamatiile. Se poate combina cu laptele de in sau de ovaz pentru a stimula cel mai bine miscarile intestinale.

Un suc smoothie cu ananas si lapte de cocos. Este un suc smoothie tropical, ideal pentru digestie, deoarece contine bromelina, o enzima care poate favoriza procesele digestive si care echilibreaza procesele inflamatorii. Iar aceasta combinatie de ingrediente este cea care poate trata digestia mai grea, metabolismul lent si care poate elimina toxinele acumulate si lichidele.

Un suc smoothie cu ananas, papaya si avocado. Este un suc smoothie delicios, care poate trata digestia grea si care vine cu un plus de energie. Ingredientele sale vin cu cele mai importante cantitati de fibre, de antioxidanti si de nutrienti esentiali pentru buna functionare a sistemului digestiv.

Un suc smoothie cu ananas, morcovi si mar. Un smoothie digestiv ideal pentru tranzitul intestinal, inflamatii si gaze. Contine cele mai benefice enzime digestive si antioxidante care pot diminua acumularea de deseuri in intestin.

Leave a Reply